8 • 7 • 2016

Kortrijk Xpo: Bezoek TenForce op Prenne #39

Wij zijn klaar je te verwelkomen op PRENNE #39 te Kortrijk Xpo. We konden de kans echter niet laten liggen je te laten weten dat we hopen jou daar te zien, enthousiast om preventiespecialisten te leren kennen.

TenForce adviseurs zullen er klaarstaan om je te informeren over de manier waarop de mobiele en nieuwste technologische ontwikkelingen de toekomst in de preventie-industrie zullen vormgeven. Ze zullen ook praktijkverhalen delen van klanten die de sprong reeds waagden. Deze klanten implementeerden software- oplossingen om hun EHS-processen te verbeteren en om te garanderen dat de juiste dingen op de juiste manier gebeuren.

Bezoek onze stand om te ontspannen tussen de trainingssessies in!

Wat is Prenne?

Prenne is de ontmoetingsplaats bij uitstek waar preventiespecialisten en – consultants kunnen bijscholen, netwerken en hun ervaringen met elkaar kunnen delen. Je zult:

  • Tijd spenderen aan wat telt. Je kunt jouw trainingsprogramma personaliseren door te kiezen uit een brede waaier aan trainingsessies over veiligheid – en preventietopics.
  • Kennismaken met de nieuwste tools die je helpen jouw werk te doen. Naast de sessies, kun je ook een bezoek brengen aan de commercial corner. Maak kennis met de nieuwste producten en diensten op de veiligheidsmarkt.

PRENNE trainingssessies komen tot stand dankzij Prebes, een Belgische non-profitorganisatie met leden die actief zijn op het gebied van werkplaatsveiligheid, sociale duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.